Boghandlere har også gavn af intranet

Intranet er en fantastisk måde for virksomheder til at skabe og strukturere intern kommunikation, holde styr på dokumenter og skabe fælles viden. Det handler ikke kun om, hvordan man kan arbejde mere effektivt og få en stærkere økonomi i sin virksomhed – det handler også om værdier og fællesskab, som er vigtige elementer i det have en god og veldrevet virksomhed.

I bogens verden er netop det at have en værdibaseret ledelse med sans for hele den verden, man agerer i, en vigtig del af succesen. Derfor er et godt intranet også en vigtig ting for en boghandlervirksomhed, især hvis der er flere afdelinger spredt rundt omkring i landet. Et intranet kan blandt andet bygges op omkring en løsning med teknologien sharepoint, som virksomheden Precio Fishbone er ekspert i.

Teknologien forbinder

Et intranet er en løsning bundet op på et it-system, som leverer strukturen for udveksling af notater, beskeder, dokumenter og andet, ligesom man kan logge sine forskellige aktiviteter og gennem systemet gøre viden til fælles eje. Det sidste har stor betydning for alle virksomheder, hvor det er vigtigt, at viden ikke samler sig i hovedet på få medarbejdere eller på få, isolerede computere, men bliver til stof, alle kan arbejde med og høste gavn af.