De bedste bøger om kreativitet

Føler du at du ikke er kreativ nok? Drømmer du om at blive mere kreativ? Kreativitet er ikke noget, som folk blot er født med. Du kan sagtens blive mere kreativ ved at læse bøger om det. Nedenfor kan du læse om to forskellige bøger, som kan fremme din kreativitet.

Think Like Da Vinci af Michael Gelb

Drømmer du om at skabe din egen kunst, så du kan indramme det i en fin Billedramme, og hænge det op på væggen? Der er flere, som argumenterer at Leonardo Da Vinci muligvis er en af de klogeste mennesker, som nogensinde har gået på jorden.

Da Vinci var meget mere end en kunstner. Han opnåede også anerkendelser som opfinder, matematiker, arkitekt og ingeniør. Han står bag flere opfindelser som fx en tidlig udgave af helikopteren og faldskærmen.

Bogen “Think Like Da Vinci” gennemgår Da Vinci’s kreative tankegang, som var baseret på syv principper, som han levede sit liv efter. I bogen af Michael Gelb bliver de syv principper eksamineret, og det kan hjælpe dig med at blive til et geni via en række af praktiske øvelser.

The War of Art af Steven Pressfield

Kender du det at du sidder med et blank lærred, og du ved ikke hvordan du skal komme i gang? Eller sidder du med et åbent Word-dokument, og stirrer du blot på hvordan musen blinker på skærmen?

Tit og ofte skubber vi de opgaver, som vi bør fokusere på, til side. Hvis du kender til den fornmmelse, så er det en god ide at læse “The War of Art” af Steven Pressfield.

Her bruger forfatteren korte kapitler og historier til at fortælle om hvordan vi kan komme i gang. Dette handler langt fra kun om kunst. Det kan være skrive en bog, male et billede eller starte en forretning.